Je eigen animatiefilm maken!
14 September, 2019 - 4 Juli, 2020
Za 14:30
Single lesson: 17 €
Full course: 450 €

Animatie is een fascinerend proces. We leren je om verschillende karakters in tweedimensionale en driedimensionale vorm te creëren - op papier, in plasticine, met klei en andere materialen. Je leert interessante verhalen en scenario's te verzinnen, decoraties te maken, en je leert hoe je je eigen animatie kan filmen en monteren. De cursus is voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.

Dagen en tijden zijn nog niet bekend. Lestijd 1,5 uur.

1. €450,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €170,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen), 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €17,- Een losse les
4. €10 Proefles voor beginners
5. Stadspas: 10 euro-, voor 10 lessen

We werken samen met het JongerenCultuurFonds, dat kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl.

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Docent:
admin

Aanverwant