5-12
Boetseren, Keramiek, Mozaïek voor kinderen
8 September, 2021 - 1 Juli, 2024
Wo 00:00, Do 16:30
Full course: 505 €

Deze cursus voor kinderen en tieners focust zich op de creativiteit en verkenning van de eindeloze mogelijkheden van klei en mozaïek. Deelnemers krijgen de kans om basismethoden van handgevormde keramiektechnieken te leren. Daarbij leer je opbouwen met kleirollen, knijpen, bouwen met platen en boetseren van allerlei vormen: van kommen tot figuren en kunstbeelden. We gebruiken klei als een middel om realistische, fantasie, maar ook abstracte werken te maken. Kinderen leren de basistechnieken van het vormen en het aanbrengen van mozaïek. We proberen allerlei materialen uit, zoals keramische tegels, glazen en stenen. Leerlingen maken ornamenten, figuren en portretten, zowel in klassieke als hedendaagse stijl. Met gebruik van professionele instrumenten leren kinderen hun eigen unieke werk vorm te geven. Ze experimenteren door verschillende materialen te combineren en leren eigen persoonlijke kunstwerken te maken die hun individualiteit weerspiegelen.

Donderdag van 16.30 tot 18.00 uur

Opties voor betaling:

1. €505,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €210,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen, 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €20,00- Een losse les
4. €12,50 Proefles voor beginners

Een gemiste les kan in overleg met de leraar op een ander moment in dezelfde week worden ingehaald.

JongerenCultuurFonds
We werken samen met het JongerenCultuurFonds, dat kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op info@kunstschoolopzolder.nl

 

Registreren
Je kan je kind registreren door ons te mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kan je de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Docent:
Anna Volkova

Aanverwant