Teken je lievelingsstrip
17 September, 2021 - 3 Juli, 2023
Di 16:30
Single lesson: 15 €
Full course: 450 €

Hoe laat je een stripfiguur bewegen, lachen of huilen? En hoe vertel je een verhaal met achtergronden, kader en tekstballonen? Als je gek bent op stripverhalen is deze cursus echt iets voor jou. Je maakt kennis met verschillende soorten strips en leert tekenen, inkten en kleuren. Aan het eind van de 10 lessen heb je een zelfgemaakt stripverhaal, hoe cool is dat?

 Dinsdag  16.30 – 18.00 voor kinderen en tieners.

Proefles is 10 euro. Een blok van 10 lessen - 125 euro
Per losse les: 15 euro per persoon.

Stadspas: €10,-voor 10 lessen (volgens de actie www.amsterdam.nl/stadspas)

JongerenCultuurFonds
We werken samen met het JeugdCultuurFonds, die kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Docent:

Aanverwant