5-12 Decoratieve technieken op stof
18 September, 2017 - 20 Juli, 2018
Ma 16:00
Single lesson: 15 €
Full course: 180 €

Deze jaarcursus introduceert kinderen de verschillende artistieke technieken voor het werken met de stoffen, ontwikkelt hun fantasie en motoriek, leert hen hoe ze de unieke dingen met en van textiel kunnen maken. Wij bieden leuke opdrachten met borduurwerk, patchwork, applicatie, batik, haakwerk, naaien en sieraden uit stof maken. De kosten van materialen zijn inbegrepen in de prijs van de cursus.

Donderdag van 16.00 tot 17.30 uur

Opties voor betaling:

1. €450,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €180,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen, 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €17,- Een losse les
4. €10 Proefles voor beginners

JeugdCultuurFonds
We werken samen met het JeugdCultuurFonds, dat kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op info@kunstschoolopzolder.nl

Docent:
Volga Milovich

Aanverwant