5-12 Decoratieve technieken op stoffen
17 September, 2018 - 19 Juli, 2019
Ma 16:30
Single lesson: 15 €
Full course: 360 €

Deze jaarcursus introduceert kinderen de verschillende artistieke technieken voor het werken met de stoffen, ontwikkelt hun fantasie en motoriek, leert hen hoe ze de unieke dingen met en van textiel kunnen maken. Wij bieden leuke opdrachten met borduurwerk, patchwork, applicatie, batik, haakwerk, naaien en sieraden uit stof maken.

Maandag:

16.30 tot 18.00 uur

Opties voor betaling:

1. €360,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €150,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen, 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €15,- Een losse les
4. €10,- Proefles voor beginners

5. Stadspas: €10,- voor 10 lessen (volgens de actie www.amsterdam.nl/stadspas)

JeugdCultuurFonds
We werken samen met het JeugdCultuurFonds, die kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Vanaf 6 jaar

Docent:
Volga Milovich

Aanverwant