Naaicursus voor kinderen / Gezocht: modeontwerpers met fantasie
21 September, 2022 - 12 Juli, 2024
Wo 15:00
Full course: 495 €

Echte naailes! Speciaal voor kinderen die zelfstandig leuke dingen willen  naaien. Onder begeleiding maken ze bijvoorbeeld een tasje, een rok of een t-shirt. Kinderen gaan ook borduren of knuffel maken. Overbodig om te melden dat onze naaicursussen geschikt zijn voor alle kinderen, dus ongeacht jongen of meisje!

Woensdag:

15.00 tot 16.30 uur

Opties voor betaling:

1. €495,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €200,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen, 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €20,00- Een losse les
4. €12,50- Proefles voor beginners

5. Stadspas: €10,-voor 10 lessen (volgens de actie www.amsterdam.nl/stadspas)

JongerenCultuurFonds
We werken samen met het JongerenCultuurFonds, die kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

 

Vanaf 7 jaar

Docent:

Aanverwant

LAAT DE MODESHOW BEGINNEN!

Of je nu een ware fashionista bent of het gewoon leuk vindt om een keer zelf een jurk, broek of trui te maken: na deze cursus ben je een echte modeontwerper. Stap voor stap leer je mode-illustraties en modellen tekenen. Daarna ga je aan de slag met stof om het kledingstuk maken. Als het eenmaal klaar is, wil je het natuurlijk ook showen. Daarom eindig je met een modeshow. Applaus graag!

Onze cursus zijn op woensdagen:

kinderen 13.30-15.30
tieners 16.00-18.00