Laat de modeshow beginnen! Naaicursus voor tieners
21 September, 2022 - 12 Juli, 2024
Wo 16:30
Full course: 505 €

Deze cursus is voor tieners die van mode houden en die willen leren om hun eigen mode-illustraties en ontwerpmodellen te tekenen en te naaien. Kinderen krijgen het hele proces te zien vanaf het bedenken van een concept tot het ontwerpen en het maken van een eigen kledingstuk tot aan de afsluitende modeshow aan het einde van de cursus. We werken aan techniek, experiment en creatie. Alle niveaus zijn welkom!

Woensdag:

16.30 tot 18.30 uur

Opties voor betaling:

1. €505,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €210,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen, 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €20,00- Een losse les
4. €12,50- Proefles voor beginners

5. Stadspas: €10 -voor 10 lessen (volgens de actie www.amsterdam.nl/stadspas)

JeugdCultuurFonds
We werken samen met het JongerenCultuurFonds, die kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Docent:

Aanverwant

LAAT DE MODESHOW BEGINNEN!

Of je nu een ware fashionista bent of het gewoon leuk vindt om een keer zelf een jurk, broek of trui te maken: na deze cursus ben je een echte modeontwerper. Stap voor stap leer je mode-illustraties en modellen tekenen. Daarna ga je aan de slag met stof om het kledingstuk maken. Als het eenmaal klaar is, wil je het natuurlijk ook showen. Daarom eindig je met een modeshow. Applaus graag!

Onze cursus zijn op woensdagen:

kinderen 13.30-15.30
tieners 16.00-18.00