5-12
Ontdek de kunstenaar in jou! Kunstlessen voor kinderen
20 September, 2022 - 12 Juli, 2024
Di 16:30, Wo 16:30, Do 00:00, Vr 16:30, Za 15:00
Full course: 430 €

Deze cursus introduceert allerlei soorten en technieken van beeldende kunst. De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Jonge kunstliefhebbers krijgen de gelegenheid om zich te onthullen in creativiteit, hun fantasie te ontwikkelen en hun kennis te verbreden. We gaan tekenen, schilderen, boetseren met klei en plasticine, we maken beelden van hout en textiel, en nog veel meer. We proberen verschillende technieken en professionele gereedschappen uit. De kosten van de materialen zijn inbegrepen in de prijs van de cursus.

Opties voor betaling:

1. €430,- De volledige één jarige cursus tot aan het einde van het schooljaar, 1 les per week (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
2. €180,- Betaling van een trimester (een schooljaar verdeeld in drie delen, 1 les per week. (in een keer te voldoen vóór de eerste les)
3. €18,00- Een losse les
4. €12,50- Proefles voor beginners

5. Stadspas: €10,-voor 10 lessen (volgens de actie www.amsterdam.nl/stadspas)

Een gemiste les kan in overleg met de leraar op een ander moment in dezelfde week worden ingehaald.

JongerenCultuurFonds
We werken samen met het JongerenCultuurFonds, die kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Docent:
Anna Volkova

Aanverwant

Het was een geweldige opening!!!

Op zoek naar mijn wortels – onze tentoonstelling bij Oba biblioteek op Mercatoplein 89

"Op zoek naar mijn wortels" is een kunstproject dat zich richt op kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. De leeringen van Kunst op Zolder hebben verschillende culturele achtergronden. Zij interviewen hun familieleden, verzamelen hun familieverhalen en gaan op zoek naar hun wortels.

De tentoonstelling loopt van 13 juni tot 13 juli. Oba biblioteek Mercatoplein 89