Huur

Ruimte verhuur

Wil je een ruimte huren bij Kunst op Zolder? Dat kan! Onze mooie, lichte ruimtes met houten balken en grote ramen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld creatieve workshops, vergaderingen of bijeenkomsten, trainingen, kinderfeestjes of presentaties. Een goede beamer en scherm zijn aanwezig. Ook is er een keukentje waar koffie en thee gezet kan worden.

Wil je eigen kunst maken maar heb je thuis te weinig ruimte of geen goed licht? Ook dan kan je bij ons een atelier huren met verschillende gereedschapen (schildersezels etc.). We kunnen ook jouw keramiek stoken in onze professionele oven. De kosten liggen tussen 65 en 90 euro.


De kleine workshopruimte is geschikt voor bijvoorbeeld een besloten bespreking of knusse bijeenkomst. Deze ruimte biedt plaats aan groepen van 10 tot 15 personen.

Tarieven:
Dagdeel (3 uur) : € 90
Dag (6 uren) : € 165

De grote workshopruimte is geschikt voor grotere activiteiten, zoals vergaderingen en workshops. In deze ruimte is plaats voor 15 tot 25 personen

Tarieven:
Dagdeel (3 uur) : € 175
Dag (6 uren) : € 300


Dagelijks bieden wij verschillende cursussen aan bij Kunst op Zolder. Mail daarom tijdig naar info@kunstschoolopzolder.nl om een ruimte te reserveren.

Aanverwant