Comics, Manga en Striptekenen
11 Сентября, 2020 - 3 Июля, 2022
Пт 16:30
Single lesson: 15 €
Full course: 150 €

In de cursus striptekenen leer je hoe je een stripfiguur ontwerpt, hoe je het laat bewegen, lachen of huilen en hoe je zijn verhaal verteld met behulp van achtergronden, kaders en tekstballonen.
Je maakt kennis met verschillende soorten strips, waaronder Manga, Comics en Cartoons. Daarnaast ga je werken met verschillende technieken om te tekenen, inkten en inkleuren. Er wordt er ingegaan op de anatomie, beweging en gezichtsuitdrukkingen van een stripfiguur. En aan het einde van de cursus heb jij een strip van 1 pagina in je handen die jij zelf heb geschreven, ontworpen en getekend. De kosten van materialen zijn inbegrepen in de prijs.

Vrijdag 16.30 – 18.00 voor kinderen en tieners.

Proefles is 10 euro. Een blok van 12 lessen - 150 euro.
Per losse les: 15 euro per persoon.

Stadspas: €10,-voor 10 lessen (volgens de actie www.amsterdam.nl/stadspas)

JongerenCultuurFonds
We werken samen met het JeugdCultuurFonds, die kinderen ondersteunt uit gezinnen met lage inkomens. De Stichting betaalt 450 euro per jaar voor de creatieve activiteiten van het kind. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om één of zelfs meerdere jaarcursussen gratis af te nemen. Voor meer informatie over de voorwaarden en aanmelding kan je ons mailen op: info@kunstschoolopzolder.nl

Registreren
Je kan je kind registreren door te mailen naar: info@kunstschoolopzolder.nl. Gelieve aan te geven: de naam en leeftijd van het kind; de dag van de week dat hij/zij een les wil volgen, en voor hoe lang hij/zij de cursus wil volgen. Na onze e-mail met een bevestiging kunt u de betaling overmaken op de rekening van de school - Stichting Groeien met de Kunst NL 11 INGB 0007633140.

Docent:

Aanverwant